Service

Totaaloplossing van installatie met bijhorende software tot opvolging, onderhoud, optimalisatie en update

Naast het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van technische installaties in een gebouw willen we na het realiseren van ons project ook de nodige service bieden. Wij beschikken dan ook over een team van gecertifieerde techniekers die met hun deskundig advies paraat staan voor onze klanten. Klanttevredenheid en een goede communicatie zijn hierbij de sleutel tot succes.

Onderhoud en reparatie

Om een langere levensduur van de technieken in een gebouw te garanderen, is preventief onderhoud een must. Met onze onderhoudscontracten bezorgen we een onderhoudsschema op maat, voorzien we alle wettelijke attesten en zorgen we voor onmiddellijke bijstand bij storingen of problemen. Onze gespecialiseerde servicetechniekers ontzorgen u als klant volledig. Ook de reparatie en het curatief vervangen van bepaalde onderdelen gebeurt door onze specialisten. De installatie van de nodige sofware, inclusief updates, nemen we eveneens voor onze rekening. Door de goede samenwerking en relatie met onze leveranciers kunnen we ook op hun directe ondersteuning rekenen.

Monitoring en optimalisatie

Wij bouwen duurzame installaties waarbij de technieken steeds complexer worden. Een installatie is pas duurzaam als de gebruiker over alle informatie beschikt om deze zo energetisch mogelijk te gebruiken.  Onze serviceafdeling staat steeds klaar voor opleiding en toelichting over onze installaties. Via de geïnstalleerde software die we steeds up to date houden, zijn we in staat om de installatie continu te monitoren waardoor we een goed beeld krijgen van de werking. Op basis hiervan kunnen onze regelspecialisten verdere optimalisaties doorvoeren. Deze aanpassingen doen onze specialisten volledig zelf en op maat van uw wensen als klant.

Servicetechnieker nodig?

Neem contact op